Jersey Zoo Visitors Centre / 06 | 03 | 19

In keeping with the Durrell conservation ethos, sustainability has been the central consideration in the design of the new Visitor’s Centre.

Commercial
Jersey Zoo Visitors Centre /06 | 03 | 19

Image gallery /

Click on image thumbnail to view gallery

“A passive approach has been taken to environmental control with the incorporation of Monodraught Monovents and openable rooflights; the use of rooflights and sunpipes wherever possible to bring natural light deep into the building and into internal spaces; low energy and LED lighting with daylighting control; solar thermal water heating and air source heat pumps.”

Recently submitted work / New build (11), Refurbishment (19), Extension (14), Residential (24), Commercial (8), Office (3), Private dwelling (16), Social housing (2), All (39)